Rusu roko muzika!
| |
Žinutės: 1356 |
![]() |
Ka klausot is rusu roko grupiu? | |
Žinutės: 1356 |
![]() |
Pas mane viena televizija retransliuoja rusu muzikini kanala kuris vadinasi "Pervi alternativni" (A1) tai nustebau pamates kiek pazenges rusiskas rokenrolas tikrai yra ka klausyt ir ka ziuret!:blink: | |
Žinutės: 2471 |
![]() |
[b]Krizas parašė:[/b] [quote]man tai grupe KINO[/quote] sisuos neretai parodo per 1 muzikini baltijos kanala. Bet kazkaip jie man nelabai. Simtakart geriau kokie Arija | |
Žinutės: 16 |
![]() |
Be konkurencijos ten 30 metų - "Akvariumas". | |
Žinutės: 1540 |
![]() |
Nieko, bet kažkur "THE ANTIMATERIA" albumas mėtosi. | |
Žinutės: 122 |
![]() |
[b]Galvos_skausmas parašė:[/b] [quote]Nieko. Nepatinka man rusiški žodžiai :lol:[/quote] ir man:lol: | |
Žinutės: 359 |
![]() |
Jau net neatsimenu kada klausiau rusiska muzika, bet is rusu roko tai klausiau b-2 ir kino :) bet seip man ji nepatinka :lol: | |
Žinutės: 2471 |
![]() |
pastaruoju metu bandziau istaisyti ziniu spraga ir gilinausi i visokius \"Alisa\", \"Master\", \"Chiornyj Obelisk\". Na, neblogai kaip tokiai saliai. Beje, viename akustiniame koncertiniame \"Alisos\" albume tarp dainu grupes lyderis K.Kinchevas pasakojo kaip ~1987 m. koncertavo Vilniuje ![]() |
|
Žinutės: 31 |
![]() |
na rusiskas rokas yra gan savotiskas. niekad nesidomejau juo bet nieko pries ji ir neturiu. | |
Žinutės: 214 |
![]() |
Nieko. Man rusų - tai paukščių kalba. Nesuprantu. O ir šiaip man šita kalba negraži. | |
Žinutės: 90 |
![]() |
neblogos grupes DDT, Akvarium, Kino, Agata Kristi. na, kas rusu supranta nors kazkiek, tas gal ir klauso, bet manau, tai liecia kiek viresnius)) |
|
Žinutės: 90 |
![]() |
neblogos grupes DDT, Akvarium, Kino, Agata Kristi. na, kas rusu supranta nors kazkiek, tas gal ir klauso, bet manau, tai liecia kiek viresnius)) |
|
Žinutės: 473 |
![]() |
Vienintelė rusų grupė, kurią klausau - Gorky Park |